Nieuws bij
Theater de Tuyter

Blijf helemaal op de hoogte met onze nieuwsberichten

Een nieuw ticketsysteem

Vanaf heden beschikken wij over een nieuw ticketsysteem waardoor het kopen van tickets makkelijk is. Met de online verkoop koopt u snel en soepel tickets op alle devices. Het is nu ook mogelijk om uw stoelen zelf te kiezen. Maak éénmalig een persoonlijk account aan zodat u uw tickets kunt bestellen en ook kunt terugvinden. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en ander nieuws, meldt u zich dan ook aan voor onze nieuwsbrief.

Programma voor theaterseizoen ‘24/’25

Na maandenlange voorbereidingen presenteren wij met trots het programma van het theaterseizoen 2024/2025. Een bomvol programma met onder andere: Dancing Queen Tribute to ABBA, Max van den Burg met zijn bekende typetjes, Mylou Frencken en  Meester Mark met zijn hilarische taalfoutjes. Ook komt Marjolein Meijers weer met het tweede deel van “Ode aan Jan Rot” en kunnen we weer lachen, gieren en brullen met Spruijt & Opperman. Te veel om op te noemen, dus kijk zelf in de agenda wat er allemaal nog meer is geprogrammeerd.

Een nieuwe website

Een eigen website voor Theater De Tuyter. Waar u alle informatie vindt over de voorstellingen, waar u de tickets kunt bestellen en u op de hoogte wordt gehouden van alle nieuwtjes.