Goed voorbereid naar het theater

Wij hebben voor u alle informatie op een rijtje gezet

Ons theater

Locatie

Nachtegaalstraat 8, Krimpen aan den IJssel

Parkeertip
Bij het theater is het mogelijk om gratis te parkeren. Ook zijn er parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Route

Maak uw avondje uit compleet

Horeca arrangementen

Naast ons theater is Eetcafé De Crimpenaar gevestigd. Zij verzorgen alle arrangementen voor Theater De Tuyter. Zo kunt u gebruik maken van een met zorg samengesteld Theatermenu, een Pauze arrangement of een Pubquiz arrangement. De arrangementen zijn direct bij uw tickets te boeken. Heeft u speciale dieetwensen? Laat het weten aan Eetcafé De Crimpenaar, dan wordt daar uiteraard rekening mee gehouden.

Theatermenu

Begin uw uitje in stijl met een verrukkelijk 2-gangen diner! Speciaal ontworpen voor theateravonden, biedt Eetcafé De Crimpenaar dit smaakvolle theatermenu aan. U kunt genieten van heerlijke gerechten.

Pauze arrangement

Voeg een vleugje gezelligheid toe aan uw voorstelling met een Pauze arrangement! Geniet tijdens de pauze, of na afloop als er geen pauze is, van een drankje naar keuze en een smakelijke borrelplank met zowel koude als warme lekkernijen.

Pubquiz arrangement

Laat u helemaal in de watten leggen tijdens de Pubquiz met een Pubquiz arrangement! Bij binnenkomst ontvangt u drie muntjes per persoon, en halverwege de Pubquiz zorgen wij ervoor dat uw tafel compleet wordt gemaakt met een smakelijk bittergarnituur. Met deze zorgeloze voorzieningen kunt u zich volledig concentreren op het behalen van uw overwinning!

Geen beperking

Mindervalide

Met een rolstoel alles bereikbaar in het theater

Theater De Tuyter is goed toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn in de theaterzaal twee rolstoelplaatsen beschikbaar. In de foyer is er een aangepaste sanitaire voorziening. Kunt u met hulp van onze medewerkers naar uw stoel lopen, dan kunt u de scootmobiel of rollator in de foyer stallen. Rij 2 en 3 zijn geschikt indien u minder valide bent. Om een rolstoelplaats te reserveren, kunt u contact met ons opnemen via info@theaterdetuyter.nl.

Hulp nodig?

Tickets bestellen

Heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw tickets? Download dan onze handige tickethulp.

Download tickethulp

Ook fijn om te weten

In ons theater

  • Kunt u betalen met PIN of contant
  • Kunt u tickets tot 2 dagen van tevoren annuleren
  • Gaan de deuren naar de foyer een half uur voor aanvang open
  • Kunt u genieten van diverse arrangementen