Contact opnemen

Hieronder vindt u alle informatie van het theater.

Ons theater

Locatie

Nachtegaalstraat 8, Krimpen aan den IJssel

Parkeertip
Bij het theater is het mogelijk om gratis te parkeren. Ook zijn er parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Route

Openingstijden Bespreekbureau

Toch liever langskomen dan online bestellen? Indien u niet online vaardig bent, kunt terecht bij ons bespreekbureau in De Tuyter op dinsdag- en donderdagochtend van 09:30 – 11:30 uur. Ook kunt u een uur voor aanvang van elke voorstelling bij ons terecht om tickets te kopen.

Belangrijke Informatie

Heeft u een vraag over online reserveren, de parkeermogelijkheden of over uw bezoek met kleine kinderen? Veel vragen worden hier beantwoord, bekijk de belangrijke onderwerpen hier.

+ -
Tickets bestellen
+ -
Bespreekbureau
+ -
Bespreekkosten
Belangrijke onderwerpen

Zit uw vraag er niet tussen? ... Stel hem hier.

Alle vragen komen bij ons binnen via dit formulier. Wij proberen u vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Ons team

Theater De Tuyter heeft een geweldig team van vrijwilligers die voor u klaarstaan. Ze heten u welkom in de foyer, scannen uw tickets en begeleiden u naar uw plaats in de zaal. Daarnaast delen ze hun enthousiasme over de films en theatervoorstellingen die u bezoekt en ze vertellen u graag over voorstellingen die u absoluut niet mag missen. Wij horen regelmatig dat mede door hun persoonlijke aandacht, u graag terug komt bij ons in het theater.

Programmeur

Suus van de Water

Suus van de Water is programmeur van Theater De Tuyter. “Ik zoek graag samenwerkingen op met andere culturele instellingen en maatschappelijke organisaties. Lokale initiatieven verdienen een podium”. Daarnaast vervolgt Suus: “Het theater wil ik een plek laten zijn waar mensen in Krimpen samenkomen om te genieten, beleven, tot denken worden gezet, van gedachten wisselen, gezelschap vinden en zich onderdeel voelen van de Krimpense samenleving in alle wensen en behoeften”.

Technici

Sander en Niels

Sander Fickweiler en Niels van der Steenhoven zijn onze vrijwilligers die de techniek verzorgen in het theater. Sander is gespecialiseerd in de lichttechnieken en Niels is onze geluidstechnicus. Samen met het team van de artiest zorgen zij ervoor dat u volledig van een voorstelling kan genieten.